Ansigtscreme – al ansigtspleje til den moderne, modne og maskuline mand

Den moderne mand har mange roller og skal leve op til meget. Han skal være velplejet, veltalende, velbetalt, og veltrænet, og det skal afspejles i hele hans fremtoning. Noget af det første folk lægger mærke til ved en fremmed person, er dennes ansigt så hvorfor ikke lade det blive en superfremtoning, der sætter et positiv og permanent aftryk? Her sætter en fantastisk creme sammen med guiden til ansigtscreme fra mens life helt nye højder for fantastiske førstehåndsindtryk.

Creme komplimenterer kroppen

Ligesom kroppen har brug for mad og ilt for at overleve og fungere, har huden også brug for næring. Denne næring kommer i form af vitaminer, mineraler, fedt og pleje der bibeholder, behandler og booster din hud, uanset type. Med andre ord er ansigtscreme slet ikke kun for kvinder, men er i højeste grad også noget mænd kan have gavn af. Nogle har endda indbygget solfaktor for at beskytte huden, der særligt er relevant om sommeren. 

Grundingredienserne i begge typer creme er de samme for både mænd og kvinder, mens den store forskel ligger i duften og emballagen. Kropspleje er essentiel for pleje af huden, men det er lige så vigtigt at den er skånsom. Man bør til enhver tid undersøge, om en creme indeholder ting som man er allergisk over for eller skadelige stoffer som parabener eller parfume. 

Hvad skal jeg vælge?

Alle nedenstående produkter er udviklet til at beskytte huden, men den store forskel skal findes i fedtprocenten:

  • Lotion: 13-15%
  • Almindelig fugtighedscreme: 20-30%
  • Fed creme: 70%

Uanset hvor fed cremen skal være, vil den efterlade en beskyttende hinde på huden, og jo federe den er, jo tykkere vil hinden være. Hvis man har fedtet hud, bør man ikke vælge en for fed creme, men skal i stedet satse på en oliefattig creme eller et gelbaseret produkt. Det skal dog altid ske efter hudtype, men der findes en række plejerutiner som alle, uanset hudtype, kan og bør følge. Du kan læse mere her

Passende plejerutiner

At få en god hud er en daglig opgave hele livet igennem. Dagligt udsættes den for angreb fra bakterier, forurening og meget andet, så man bør som minimum rense og pleje huden før sengetid sammen med tandbørstningen. Det er enkelt at gøre i 3 trin:

  • Først renses ansigtet enten med vand, rensecreme eller ansigtsvask
  • Påfør huden skintonic eller toner 
  • Endelig bør man afslutte med at påføre huden et ganske tyndt lag creme

Der findes utallige former ansigtspleje til mænd i utallige prisklasser. Men uanset om man vil bruge få eller mange penge på hudpleje, bør man vælge en pleje der passer til ens hudtype og tilføjer den vitaminer og næring. 

Find hoved og hale i hudtyper

For at udnytte plejeproduktets potentiale er det vigtigt at vælge dem ud fra hudtype, for hud er ikke bare hud. Ethvert menneskes hud er unik, selvom der findes 3 grundtyper. Hudens fornemmeste opgave er at skabe et stabilt indre miljø der beskytter kroppen mod påvirkninger udefra. For at beskytte den bedst muligt skal man vælge de bedst egnede produkter, og det afhænger i høj grad af nedenstående hudtyper. Vælger man forkert, vil ansigtsplejen ikke blot ikke være til hjælp, men kan ligefrem have en skadelig indvirkning. Ved at vaske ansigtet med mild ansigtssæbe og vand vil man efter 2 timer kunne bestemme sin hudtype, alt efter hvordan huden føles. Der findes følgende hudtyper:

  • Føles huden tør og skallet, har man tør hud
  • Føles huden fedtet, har man olieret hud
  • Føles huden normal, har man normal hud

Med andre ord afhænger hudtype af kroppens fugtbalance uden tilføjelse af fugtighedsprodukter eller andre plejeprodukter. Har man hverken har skaller eller en olieret overflade i huden, vil den betegnes som normal. I nogle tilfælde kan man dog have zoner med forskellige fugtbalancer, der kræver kombineret hudpleje, men langt de fleste har ensartet hud. Der kan dog sagtens være forskel på huden alt efter årstid og vejr.

I det følgende vil vi komme med anbefalinger til de forskellige typer hud. 

Anbefalinger til ansigtscreme

Tør hud: Med en tør hud har man brug for tilføjelse af fedt og fugt med en rigtig god ansigtscreme, da huden ikke producerer nok selv. Man kan dog hjælpe ansigtshuden på vej med at undgå overdrevent brug af vand og sæbe, da det dræner den i forvejen tørre hud yderligere for fugt. Hvis huden opleves som tør, kan man med fordel skifte til en anden creme. Man kan med fordel skifte til en federe creme om vinteren, selvom huden ikke føles tør ved varmere vejr. 

Fedtet hud: Med fedtet hud producerer huden for meget fugtighed og har brug for kemisk udligning i ansigtscremen ved at tilføje minimal fugt. Har man fedtet hud, vil man især kunne se det i T-zonen, dvs. panden, næsen og hagen hvor huden vil blive mere skinnende i løbet af dagen. Huden har dog stadig brug for beskyttelse og ved at vælge ansigtspleje med minimal olie og uden for meget fedt, vil man kunne skabe bedre balance.

Normal hud: Med en normal hud har man sjældent problemer med sin hud, der dog stadig kræver pleje for at forblive sund, stærk og smidig. Man kan bruge stort set alle former for cremer. 

Men’s Life – meget mere mand og macho med mange muligheder

Mens hudens vigtigste funktion er at beskytte kroppens indre, er cremens vigtigste opgave at få den til at stråle og strutte af sundhed, styrke og sensualitet. Med andre ord er den perfekte pleje til huden en kombination af viden, videnskab, virilitet og virkelighed. Så snart man har fundet sin hudtype, kan man begynde jagten på den perfekte pleje, der både er skånsom, nærende og effektiv. I den gigantiske jungle af plejeprodukter sætter en af de fantastiske cremer som den benhårde branches creme de la creme helt nye standarder for harmonisk hudpleje.