Er du fan af gaming?

Gaming er uden tvivl et interesseområde i vækst. Er man ikke selv gamer, har man måske det typiske indre billede af en gamer som værende en ung mand, der bruger meget tid på et mørkt værelse og med næsten firkantede øjne. Men den stereotyp passer slet ikke på gamerne i dagens Danmark. Gaming er nemlig blevet en hel karrierevej for mange talenter inden for området, og i gamingmiljøet ses disse talenter som superstjerner.

Der holdes sågar hele turneringer og internationale events, hvor gamingentusiaster fra hele verdenen samles for at se spændende opgør mellem store gaminggrupper.

Noget, der tiltrækker særligt mange mennesker, er Counter Strike. Og det er særligt de danske helte Astralis, der dominerer den internationale Counter Strike-scene. Altså er gamingverdenen en verden i forandring, og spiller du eller måske dit barn meget computer, er det måske ikke længere noget, man skal forsøge at kontrollere og skære ned på – måske er det den næste store gaminglegende, der er tale om.

Der er naturligvis mange forskellige områder indenfor gaming, og er du ikke så meget for krigsspil som Counter Strike, er der helt sikkert noget at komme efter inden for gamingverdenen alligevel.

Det populære Sims-spil

I den helt anden ende af gamingverdenen, har vi nemlig det hyggelige og virkelighedsnære Sims-spil, og det er også noget, der for alvor er begyndt at blive populært på et niveau, der kan gøre det til en karriere for de, der er særligt dygtige til spillet.

I Sims får man muligheden for at designe sine egne karaktere, bygge deres huse og derefter få dem til at interagere og bygge deres livshistorie. Det er et spil, som har skabt interesse for både børn og voksne.

Spillet er blevet så populært netop på grund af den brede målgruppe, den har. Oprindeligt var Sims et spil designet til voksne ”legebørn”, men det fantastiske univers, som man hives ind i, når man spiller sims har også fået mange børn til at hoppe med på bølgen.

Er man rigtig dygtig til spillet, kan man også deltage i turneringer. En anden ting, man også kan vælge at gøre, er at optage sin skærm, mens man spiller. Er man særligt god til at bygge huse, designe karaktere eller udvikle en god livshistorie, kan man dele sine erfaringer og tips på nettet, og får man mange visninger på nettet, kan man også gøre det til en levevej.

Så meget vokser gaming

Altså har gaming bestemt taget fart, og der er nu mange aspekter af denne interesse, og der er samtidig flere og flere, der gamer. Undersøgelser har for eksempel vist, at det i 2015 var hele 48% af befolkningen, der brugte en del af fritiden på gaming, i både England, Tyskland, Frankrig og Spanien, men gaming er også en opblomstrende interesse i mange udviklingslande. 

Det går hurtigt i gamingverdenen, og det kan godt være svært at følge med i alle de nye tendenser. Kunne du tænke dig at besøge et online forum, hvor du blandt andet kan blive opdateret omkring gaming? Så klik her!