Erhvervstelefoni kan tilpasses alle behov

Virksomheder findes i vidt forskellige størrelser, og endnu vigtigere er det, at forskellige virksomheder naturligvis har forskellige behov. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, er det muligt at få en løsning med erhvervstelefoni, som er skræddersyet til de behov, du og dine medarbejdere har i det daglige arbejde – både med kunder og med hinanden. 

Når kunder tager kontakt til din virksomhed, er telefoniløsningen ofte det første, kunden møder. Derfor er det vigtigt, at din virksomheds telefoniløsning matcher de ambitioner der er i virksomheden, og at løsningen repræsenterer din virksomhed godt. 

Heldigvis er der udviklet en bred vifte af muligheder for erhvervstelefoni, så dine kunder får den bedste oplevelse, når de ringer til jer og har brug for hjælp, råd eller vejledning. 

Man ser ofte virksomheder have et hovednummer, som kunder kan ringe til, hvor det tidligere var væsentligt, at man som kunde vidste, hvilken afdeling man ville have fat i, når telefonnummeret skulle slås op. Derfor kom der givetvis et hav af opkald til de forkerte afdelinger, men når kunderne blot skal ringe til ét nummer for at få hjælp, er det derfor vigtigt at kunne visitere dem videre til den rette afdeling eller medarbejder, når de ringer. 

Der findes forskellige løsninger, som matcher forskellige behov. Er din virksomhed eksempelvis i en størrelse, hvor det giver mening at samle virksomhedens fastnettelefoner og mobiltelefoner i én samlet løsning, er Uni-tel One-connect et godt bud. I denne løsning får du de telefonfunktioner, som er nødvendige for at holde en god kontakt med kunderne. 

I en anden kategori findes en løsning kaldet Flexfone telefoniløsning. Her får du en integreret pakke, som samler både bordtelefoner, mobiltelefoner og Softphone, og med i pakken er desuden en lang række ekstra funktioner, som optimerer løsningens udtryk. 

Skal du have samlet virksomhedens IP telefoni, kan Mitel MiVoice telefonsystem være et godt bud på en opsætning for dig. Her består pakken i højere grad af effektive IP-telefonanlæg, som både kan tilpasses små og store virksomheder.  

Erhvervstelefoni kan ofte fås med og uden binding.