Få styr på sexlegetøjet til ferien

Det er altid en god ide at tage sexlegetøj med på ferie. Samtidig er det en ekstra god ide, også altid at tage dine forholdsregler, så du ikke bliver stoppet ude i lufthavnen eller får klager fra naboværelset på hotellet, fordi din vibrator ligner en bombe eller larmer, så alle i nærhed kan høre den.

Varme og sol giver os tit lyst til mere sex. Skal du på ferie på for eksempel Gran Canaria, kan det derfor være en god ide at tage sexlegetøjet med. Lige meget om du skal på ferie alene, eller du skal på ferie med en partner. Det kan nemlig give anledning til en masse gode stunder sammen.

Der er dog også nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du smider sexlegetøjet i kufferten og tager af sted. Det er både i forhold til, hvordan du skal pakke din kuffert, så du kommer let og gnidningsfrit gennem lufthavnen, samt hvilket sexlegetøj der er godt at have med, så de ikke opdager noget inde på naboværelset på hotellet.

Lydløst sexlegetøj til hotelværelset

Hvis du ikke ønsker, at alle de andre på hotellet ved, at I bruger sexlegetøj og dyrker sex, kan det være en god ide, at du investerer i noget lydløst sexlegetøj. For lige meget om du er sammen med en partner, eller om du er alene, kan det opleves som meget pinligt, hvis andre kan høre, at du bruger den.

Et godt eksempel på næsten lydløst sexlegetøj er klitorisvibratoren Womanizer, der er lille, men effektiv og derfor vil være nem at have med på ferie. Samtidig bruger den vakuum og lufttryk til at pirre med. Der er ingen brummelyder, der kommer til at afsløre jer. Læs mere om de forskellige typer af Womanizer her.

Tag en genopladelig vibrator eller dildo med

Hvis du kun rejser med håndbagage, er det vigtigt, at du ikke tager sexlegetøj med batterier med. Mange batterier indeholder nemlig lithium, som er forbudt at have med i sin håndbagage. Hvis du gerne vil undgå, at de åbner din taske i sikkerhedskontrollen og hiver din dildo eller vibrator op, er det en god ide, at du har lagt batterierne i den bagage, der ikke skal med op i kabinen..

Derudover er det smart, hvis du har valgt genopladelige batterier. Det gør det nemmere for dig at lade dit sexlegetøj op på ferien. Mange opladere til sexlegetøj, kan du nemlig sætte i et usb-stik. Du kan dermed lade dem op via din computer, så du slipper for at have en stikomformer med til opladeren.

Hav noget neutralt sexlegetøj med

Der findes i dag rigtig mange udformninger af sexlegetøj. Du kan få analplugs, der er formet som håndgranater, eller små klitorisvibratorer, der er formet som patroner. Selvom det er lavet af helt andre materialer og er helt uskadeligt, er det en god ide at lade disse typer af sexlegetøj blive hjemme, når du skal ud at flyve. Når din bagage bliver kørt gennem en scanner, er det jo svært for lufthavnspersonalet at vide, om det er ægte eller ej.

Derudover er det også en god ide, at du beskytter dit sexlegetøj, så du mindsker sandsynligheden for, at det begynder at vibrere nede i kufferten. Der er folk, der er blevet hevet ud af flyet for at forklare, hvorfor deres kuffert brummer. Sådan en ferieoplevelse vil du helt sikkert gerne undgå at få med hjem.