Giv dit barn en god hverdag

Børn stiller generelt ikke kæmpestore krav til en konstant alsidig og eventyrlig hverdag. Og det er netop dét, dit barn har mest brug for i en ellers travl hverdag med børnehave, fritidssport og legeaftaler. Tryghed og stabilitet kan være mange ting, men er særligt forbundet med sund kost og komfortabelt tøj. Med et par simple tips og huskeråd kan du give dit barn trygge rammer i en ellers uforudsigelig hverdag, der langt hen ad vejen byder på hændelser uden for din kontrol.

Køb sko til leg og bevægelse

Fodtøj er mildest talt en ret vigtig beklædningsdel, når det kommer til komfort og velvære. Særligt for børn, der farer rundt hele dagen, er sko afgørende for føddernes komfort og kroppens funktion. I denne forbindelse stiller børns høje aktivitetsniveau ikke blot krav til fodtøjets komfortmæssige egenskaber, men i særlig grad til dets funktionalitet, der skal passe til mange forskellige underlag og leg i al slags vejr. Superfit sko er udviklet af fodtøjseksperter og skræddersyet til at give barnefoden den bedste komfort og støtte til hverdagsbrug. Hvis du vil give dit barn de bedste muligheder for at trives på legepladsen samt til fodboldtræning, og på spejderlejr er Superfit sko et exceptionelt godt bud på fodtøj af høj kvalitet og med stor funktionalitet. Køb Superfit sko her, hvor kollektionen findes i et stort sortiment af sko tilpasset alskens sport, udendørs- og indendørsaktiviteter.

Sund mad fuld af energi

Det kommer nok ikke bag på nogen, at gode madvaner er rigtig vigtige for et barns trivsel. Det er heller ikke nogen nyhed, at børn har en tendens til at være en smule kræsne, når det gælder sund kost som spinat og broccoli. Men der er måder at ”snyde” dit barn til at spise sundt, uden at det bliver kedeligt og virker uappetitligt for barnet. Du kan blandt andet snitte grøntsagerne i spændende former og sørge for, at retterne er fulde forskellige farver og konsistens. Tilføj knasende nødder eller søde rosiner i salaten, og server agurke- og gulerodsstænger frem for chips til dippen. Det handler langt hen ad vejen om indpakningen, når du skal give dit barn smag for sunde madvaner.

Gør det neutralt

Forbered dig på endnu et speltrigtigt råd; her gælder det parfumefri produkter. Brug neutralt vaskemiddel, håndsæbe, badesæbe og så videre. De neutrale produkter er med til at forebygge allergier, der ofte opstår i forbindelse med overforbrug af parfumerede sæber og konserveringsmidler. Sørg for at begrænse brugen af parfume, så du mindsker sandsynligheden for, at dit barn udvikler trælser allergier, der er meget svære at slippe af med.

Alt med måde

Følger du de ovennævnte råd, er du kommet et godt stykke af vejen i forhold til at sikrer dit barns sundhed og velvære. Det er forholdsvist få ting, der gør dit barns hverdag tryg og stabil. Men alt med måde; der skal være plads til sjov og adspredelse med fredagsslik og lørdagspizza. En god hverdag handler i bund og grund om at beherske og dosere de sunde og stabile rutiner, så der ikke går speltmor-fanatisme i foretagendet.