Hvornår falder priserne på all inklusive afbudsrejser til Malaga?

Når danskerne har ferie, vil de have sol og varme, og det er ikke altid at den danske sommer byder på det. Derfor er der mange, der i vælger at tage sydpå i ferien. Der er mange penge at spare, hvis man vælger en afbudsrejse, og man kan selv vælge, om det skal være all inclusive eller ej. Der er visse tidspunkter, hvor det er billigere at tage en afbudsrejse, og man skal nogle gange være villig til at rejse med kort varsel.

Spar penge, og tag en afbudsrejse

Alle elsker ferie, og der kan være mange penge at spare, hvis man vælger en afbudsrejse. Selv til populære rejsemål som Malaga kan man være heldig at komme billigt afsted.

Den billigste måde at rejse på solferie på, er uden tvivl en afbudsrejse. Der er tale om restpladser hos rejseselskaberne, der ikke er blevet solgt. Derfor er det egentlig ikke restpladser, der er tale om, men ”sidste-øjebliks-pladser”. Dem kan man f.eks. finde hos rejsetilbud.dk.

Men hvornår er en afbudsrejse til Malaga billig? Både når der er tale om all inclusive eller andre ferieformer, så kan det være en fordel at rejse på det rigtige tidspunkt. Hvis man har mindre børn under skolealderen, eller ingen børn, så kan man frit vælge på alle hylder, og bør derfor undgå industriferien og helligdage. Ofte kan man finde billige rejser lige op til eller lige efter skoleferien. Nogle billige rejseperioder er fra nytår og frem til vinterferien, maj og juni, slut august og starten af september samt sidste uge i november og frem ti jul. Når det er sagt, så kan man også finde billige all inclusive rejser i skolernes sommerferie, da det er her flest rejser udbydes. Priserne svinger dog fra time til time, og de afhænger meget af den danske sommer. Hvis vejret er godt, vil priserne falde, men er der gråt og trist i Danmark, stiger priserne. Danskerne vil nemlig have varme og sol, når de har ferie.

Det gælder om at være fleksibel, når man vælger en afbudsrejse

Hvis man star klar med kufferten pakket, og kan tage af sted med få timers varsel, kan man være heldig at få en rigtigt billig afbudsrejse i hus. En anden afgørende faktor er nemlig, at man har fleksibiliteten til at tage afsted med kort varsel. Derfor kan det være en god idé at pakke kufferten, inden rejsen klikkes hjem. Man kan f.eks. se udvalget og læs mere på rejsetilbud.dk.

Malaga, og Spanien i det hele taget, er en populær destination hos danskerne, da der næsten er garanteret sol og varme. Der er tale om en forholdsvis lille by, men det gør den ikke mindre interessant at besøge. Der er et stort udvalg af restauranter, museer og andre spændende aktiviteter for hele familien, hvis man gerne vil have andet at lave end at ligge på stranden hele ferien. Desuden kan man forholdsvist nemt besøge det fantastiske Alhambra palads, som er en af de vigtigste seværdigheder i Spanien. Det er en god idé at komme tidligt, og booke indgang på forhånd.