Juicemaskiner – Vejen til et sundere liv

Der findes mange forskellige juicemaskiner på markedet i dag. De billige er dem, hvor du får hvad du betaler for. Ikke så meget frugtkød, eller alt for meget.

De dyrere er dem, som du kender fra reklamer om Slowjuicer eller dem med saftcentrifuge og her får du bare mere ud af hvert stykke frugt. Det er muligt de koster lidt mere i indkøb, men hvis du får 30% mere ud af hvert stykke frugt så skal den nok blive betalt hjem igen.

Det er sundt at drikke Juice, men ikke bare dem lavet af appelsiner eller æbler. Det er ikke der hvor du kan lave de rigtig lækre Juice.

Juicemaskine med saftcentrifuge

Hvis du vælger en maskine med saftcentrifuge, så får du noget der virker. Her slynger maskiner saften ud af frugt og grønsager ved højfart samtidig med at saften bliver iltet.

Du får friskpresset juice klar til at drikke med det samme. Der er meget lidt frugtkød og fibre tilbage da det ikke er meningen du får det med ud. Det sidder tilbage i maskinen.

Friskpresset juice kan holde sig 24 timer på køl. Drik det mens det er frisk.

  • God til juice-nybegynderen
  • Laver lynhurtigt en klar og filtreret juice
  • Effektiv, og nem gøre ren.

Slowjuicer

En slowjuicer er manges favorit i dag. Her kører en kværn, som stille og roligt presser saften ud igennem en si. På den måde luftes juicen ikke på samme måde og kan holde sig i op til 72 timer i lufttæt beholde ri køleskabet.

  • Rigtig god til den rutinerede juicer
  • Giver mere fiberrig juice
  • Længere holdbarhed af juicen

Hvis du gerne vil vide mere om Juice og alle de muligheder du har for at holde dig sund, så tag et kig på siden om Juicemaskiner bodyness.dk

Ikke nok med at du kan læse anmeldelser af de forskellige juicemaskiner du kan også finde en masse produkter, som alle sammen har været gennem rigtige tests og bruges hver dag af professionelle og glade amatører.

En af de vigtigste ting ved et sundt liv er nemlig at give dig selv det rigtige brændstof og her er juice lavet af ikke bare frugt, men også grøntsager en måde at tanke dig selv op med noget du muligvis ikke vil spise til daglig.

Lav en lækker juice og drik dig mæt og slank.

Blendere og lækre sunde smoothies

Hvis du er mere til en lidt tykkere drik som en smoothie så skal du bruge en god blender. Heldigvis kan du nemt finde de rigtige af slagsen. Nemlig dem der er gennemtestet og prøvet af rigtige fagfolk.

I modsætning til juicemaskiner så giver blenderen der flere muligheder, men det kræver lidt mere end bare en billig bordmodel, hvis også den skal blive drikkeklar og uden store stykker frugt eller grøntsag.

Blendede smoothies kan give dig og hele familien en helt anden holdning til det at være sund. Du kan få alle de mineraler og vitaminer du skal bruge i en enkelt drik og I kan nyde den sammen om aftenen efter den har stået på køl.

Blenderne finder du også på Bodyness.dk

Hvis du mangler inspiration til hvad du kan putte i din blender eller juicemaskine så husk at der findes et hav af bøger. Både til dig, der vil eksperimenterer med nye ting, og til dig der er mere klassisk og gerne vil bruge de mere traditionelle frugter og grøntsager.