Lisbeth og Gert fik nye møbler – og et bedre forhold

Det kan være svært at vælge, når man skal have nye møbler. Det måtte Lisbeth og Gert Madsen sande, da de efter mange år skulle flytte fra deres villa til en mere ældrevenlig bolig. I den nye bolig havde de nemlig ikke plads til alle deres møbler. For eksempel var der ikke plads til deres seng i soveværelset og til deres sofa i stuen.

”Min far var møbelsnedker og lavede sengen til os i bryllupsgave,” fortæller Lisbeth Madsen. ”Jeg har altid været virkelig glad for den seng, men den er også et ordentlig skrummel, det kan jeg godt se.”

Da parret skulle flytte ind i deres nye hjem, måtte de derfor til at se sig om efter en ny seng. Da de begge har problemer med ben og hofter, var det vigtigt for dem, at det var en seng, der var høj, så den var nem for dem at komme op i. Deres børn hjalp dem med at kigge på nettet, og efter noget tid faldt valget på Wegot.

”De havde et stort udvalg, så det var nemt for os at finde noget, som vi godt kunne lide,” siger Gert Madsen.

Ny sofa var også nødvendig

Parret var også nødt til at have en ny sofa til deres nye hjem. De havde en stor hjørnesofa, som de havde haft i rigtig mange år, men den kunne simpelthen ikke være i den noget mindre bolig, som de nu skulle bo i.

”Den gamle sofa gik nærmest hele vejen rundt i sådan et indhak, vi havde,” siger Lisbeth Madsen og prøver at vise med hænderne, hvordan sofaen stod op af tre vægge inde i deres gamle stue.

I dag har parret også en rummelig og komfortabel sofa fra WeGot, men den er slet ikke lige så stor, som den de havde før.

”Når det kom til sofaer, havde WeGot også et stort udvalg, og når vi nu også skulle have en seng derfra, virkede det oplagt også at bestille vores sofa der,” siger Gert Madsen.

Glade og tilfredse i den nye bolig

I dag har Gert og Lisbeth Madsen snart boet i deres mindre bolig i et år. Og det er de rigtig glade for.

”Vi snakker tit om, at det var godt, at vi rykkede nu, mens vi stadig er friske. Det havde været forfærdeligt at skulle flytte, hvis der var en af os, der var syge,” siger Lisbeth Madsen. ”Selvom det var trist at sige farvel til huset, som vi havde boet i så længe, så var det en god mulighed for os.”

Hun glæder sig over, at deres ældste søn og hans kone gerne ville overtage den gamle seng. De har nemlig et langt større hus og kunne godt lide historien om, hvordan hans morfar havde lavet den som en bryllupsgave til hans forældre.

”Faktisk blev vores søn også lavet i den seng,” siger Lisbeth Madsen og rødmer let, ”Men det må du ikke skrive i artiklen.”

”Jo, gør du bare det,” siger Gert Madsen og griner. ”Det har han nok regnet ud.”